you should always leave loved ones with loving words it may be the last time you see them.

När du tänker så är det ingen som ser dina tankar, när du saknar någon så är det ingen som ser din saknad, när du är ledsen så är det ingen som ser dina känslor, när du har det svårt och själen har ont så är det ingen som ser din smärta, men det konstiga är att om du gör ett litet misstag så ser alla de och påpekar de.


Den som försöker dränka olycklig kärlek i alkohol är en galning. Alkohol konserverar..

Hello bloggen! Nu är jag tillbaka i ruttna Sverige igen. Tråkigt men men.
Hade en underbar vecka i Spanien i alla fall.:) orkar inte skriva och berätta om resan nu för jag e super trött och vill egentligen bara slå på en film och sova. Fast vill ha sov sällskap.. Har ju sovit med Carro i en vecka och nu ska jag sova själv.. Nää, så de hade ju inte skadat att få sovsällskap i natt också. Så om du känner dig manad kan du väl ringa mig?:p haha nää, men nu ska jag faktiskt fixa lite saker inför skolan imrn , så vi hörs väl senare eller något. Puss


You can't make me feel Sad , cause you don't have a place in My life..

Tjenare bloggen! Tänkte ba säga att jag och Carro drar mot Örebro nu för att ta flyget där ifrån. Ni får ha de så förbaskat tråkigt här hemma medan vi är borta så hörs vi när ja kmr hem igen:)


If they don't chase you when you walk away...keep walking.

Har precis sätt klart filmen Warrior, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Dock kommer Carro till mig om ett tag, men tills dess har jag inget att göra. Kanske laga lite middag till mig själv eftersom att jag e ensam hemma. Vet inte vad jag ska laga, men något snabbt och enkelt får de bli haha:) 

Btw filmen var ganska bra faktiskt, lite seg i början men annars var den bra tycker jag. Så då vet ni det också :) 
Näää nu ska jag rota lite i kylen & frysen för att se vad som ska mätta min mage denna måndagen. 

Juste, jag tänkte på det där med bloggandet när jag är utomlands.. Det kommer inte bli någon uppdatering kan jag tänka mig, men kanske vem vet. Kanske slänger in några inlägg om jag har tid och ork.:)

Snart drar vi min älskling! <3


Be mindful of what you throw away, be careful of what you push away and think hard before you walk away.

Sådär då var jag färdig med packningen. Hoppas jag fått med allt bara. :) 
Shiit va ja längtar tills i morgon, ska bli så sjuuuukt nice att fly landet. Fatta va underbart att bara komma iväg, lämna allt här hemma och njuta av värmen någon annanstans. Ligga på stranden, goda drinkar, nytt folk och inga bekymmer. Livet leker just nu! :D 

Nu vet jag inte vad jag ska göra för att fördröja tiden. Kanske träffa någon vän eller så. Vi får se helt enkelt, men ngt måste jag komma på o göra.. Tråkigt att bara ligga hemma och vänta på att tiden ska gå fortare..


Whenever I find the key to happiness, someone changes the lock.


never take someones feelings for granted because you never know how much courage that they took to show it to you..

Godmorgon bloggen..
Idag är de bara en dag kvar tills jag åker, jippieee.. :) 
Så idag ska jag bara packa och fixa lite saker så hoppas dagen går fort iallafall.

If someone is strong enough to bring you down, show them you are strong enough to get up.;)


Don't be mad when someone else starts to appreciate the person you took for granted. What you won't do, someone else will..

Gott nytt år på er snyggingar! :D 

Jag hade faktiskt en ganska bra nyår, trevliga människor och så. Idag har jag bara legat och degat och kollat på film. Hahah tror att dem flesta känner sig ganska slitna efter allt firande och alkholen. Hhaha det är sånt man får ta :) Nää, men nu ska jag nog sätta på en film och försöka somna. Vill bara att det ska bli tisdag nu. Fysatan va skönt! 
Börjar de nya året med att åka utomlands. Härligt.. Sen kommer året bara rulla på hoppas jag. Det kommer bli ett bra år det här. Det känner jag på mig! 
Inga killar, inget drama, bara massa tid över till att vara med dem bästa och leva livet. Fan va najs det kommer bli!! Hahahah as taggad på ett nytt år. Nya tag lixom. :) Efter regn kommer sol och eftersom förra året va regn så blir de här året sol, säger vi :) Perfekt. ! 
Shit, jag vet inte ens va ja skriver egentligen haha. Nä nu ska ja sätta på filmen! See yaaaa laaather! puss


RSS 2.0