Alla sätt är bra, utom att vara elak.

Ibland blir man bara så trött på människorna runt om kring en.. Om det inte är det ena så är det det andra.. Du gör exakt allt motsatt till vad du säger, du gnäller på mig men du gör exakt samma sak själv fast värre.. 
Är på fett dåligt humör & du gör det absolut inte bättre när säger sårande saker och sen blir grinig på mig fast det är du som gjort fel.. Blir så trött, så trött, så trött...
Försöker & försöker men det funkar inte,  jag försöker ännu mer, men då ska du locka fram ett bråk eller varför inte kasta ur dig massa sårande saker? Jag har försökt, men mitt tålamod börjar ta slut och min stubin kommer snart vara slut & bomben kommer smälla.. 

Orkar inte skriva mer för jag är på as dåligt humör så ska gå ut och ta en promenad med en älskad vän som säkert kommer få mig på bättre tankar, tack för att du finns mitt hjärtegull. 
Vill bara bort här ifrån ett tag, så jag längtar verkligen till på onsdag då jag ska på kryssning. Då får jag iaf komma bort en stund och göra något kul med tjejerna! SKÖNT!! 
Vet att jag sa att det inte finns så mkt bra med att supa, men fy satan va full jag ska va på onsdag, ska ha sååå sjukt kul! & INGEN ska få påverka det, jag ska ha AS KUL!! 
Men nu måste ja gå. Hej då..Kommentarer
Postat av: Jontte

Tacktacktack för din åsikt :))

Händer där borta idag då?

2011-10-30 @ 21:33:17
URL: http://jontten.blogg.se/
Postat av: micccch

fina ibiza bilder du lägger upp ;)

2011-10-31 @ 16:09:07
URL: http://michz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0